Zoeken naar:
 

BMI 2011 Ontwerpen, aanleggen,
inbedrijfstellen, opleveren en onderhouden van brandmeldinstallaties


Opleiding
De producten die BBAV levert zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen. BBAV hecht veel waarde aan een juiste installatie. Daarom verzorgen wij technische en commerciële trainingen voor installateurs en trainen wij eindgebruikers in in het beheer van de systemen (opgeleid persoon).
Bij het opstarten van een project geeft BBAV ook werkinstructie op locatie.

 

Training 'Opgeleid persoon'

De Opgeleid persoon is degene die binnen het bedrijf verantwoordelijk is voor het goed functioneren van de installatie. Deze persoon is bekend met het beheer, voert periodieke controles uit en doet het preventieve onderhoud.
De Opgeleid persoon werkt volgens de norm NEN 2654-1 waarin de eisen voor het beheer, de controle en het onderhoud van brandmeldinstallaties zijn opgenomen.


Waarom biedt BBAV de training aan?

U als eigenaar of eindgebruiker van een brandmeldinstallatie bent verantwoordelijk voor het bedienen, beheren en controleren van de brandmeldinstallatie. Dit betekent dat u één of meerdere personen moet aanwijzen die deze taak op zich nemen. 

Training 
Het doel van de training is dat uw medewerker na afronding, als Opgeleid persoon, de brandmeldinstallatie zelfstandig kan bedienen, beheren en controleren.


Training aanvragen
De training kan BBAV zowel op uw locatie als op haar eigen locatie
verzorgen. De training neemt één dagdeel in beslag.
Aan het einde van de training ontvangen
de deelnemers het certificaat “Opgeleid
Persoon”.

 

Meer informatie
Voor meer informatie over de traingen,
aanmeldingen en kosten, neem contact
met ons op.

Deze website is gerealiseerd door Impressed webdesign en werkt met Slimbeheer 5